מתכון לדג מרוקאי
| מתכון לדג מרוקאי
החומרים: |
ההכנה: |
5 נתחי דג נסיכת הנילוס
8 שיני שום פרוסות
2 גמבות חתוכות לאורכן
1/2 שקית פול קפוא
צרור פטרוזיליה
לרוטב
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס מים
3 כפות פפריקה אדומה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
קורט זעפרן
|
בסיר רחב מטגנים את השום עם הגמבה, מוסיפים את הפול.
מניחים מעל את נתחי הדג.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים כחצי שעה בחום בינוני נמוך.
|
 |
|
|
|
|
|
|